Başkanımız Çocukların Mutluluğuna Ortak Oldu
Belediye Başkanımız Hamit Dereli, Çayır Mevkii’nde bulunan Belediyemize ait Tahir Yavuz Yüzme Havuzu’nda çocuklarımız ve gençlerimizle bir araya geldi.
Havuzda vatandaşlarımızla sohbet eden Başkanımız Hamit Dereli, çocuklarımızın ve gençlerimizin taleplerini dinleyerek memnuniyetlerini sordu. Çocuklarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkanımız, onların isteğini kırmayarak havuza girip eğlenceye ortak oldu.
Neşeli ve renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada çocuklarımız doyasıya eğlenirken, Başkanımız Hamit Dereli de “Çocukluğuma döndüm” diyerek çocuklarımıza ve gençlerimize teşekkür etti.
Vatandaşlarımız ise yüzme havuzumuzda gerçekleştirilen yeniliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, özellikle aquapark alanının ilçemize kazandırılmasından dolayı teşekkürlerini iletti.
Programın ardından tesisimizde incelemelerde bulunan Başkanımız Hamit Dereli, görevlilerden bilgi alarak vatandaşlarımıza en iyi hizmetin sunulması adına gerekli talimatları verdi.
KARGI BELEDİYESİ
